GOLDEN RIVER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Golden River. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 22:14 Bak nasi besteld, maar er werd een bak bami geleverd
3 mrt 2024 om 21:05 Normaal bestel ik het maandmenu, maar deze keer een chinese rijsttafel voor 2 personen besteld en die viel erg tegen, stukken babi waren taai. Iets was niet goed zijn beide beroerd van geworden.
2 mrt 2024 om 20:34 Prima !!!
26 feb 2024 om 14:24 Eten op tijd en goed Alleen wordt het wel steeds duurder
25 feb 2024 om 21:28 De bestelling was laat, het eten niet echt warm en een groot stuk vlees was niet te eten, vol zeen
25 feb 2024 om 20:06 Zelfs voor de afgesproken tyd aangekomen super ,zoals gewoonlijk weer genoten met gezin
23 feb 2024 om 10:12 Eten was lekker, maar je krijgt steeds minder terwijl het wel steeds duurder wordt. We aten bijna iedere week chinees maar dat is nu 1 x per maand geworden.
21 feb 2024 om 19:45 Eten was warm en weer super lekker, voor ons is het een top Chinees
17 feb 2024 om 21:26 We hadden om 16.00 uur besteld en het was precies de tijd die we gereserveerd hadden dus heel tevreden
6 feb 2024 om 20:07 Maandmenu voor 4 personen + loempia's was heerlijk! Lekker warm bij bezorging! Top weer!
4 feb 2024 om 20:33 Het eten was superzout, en absoluut niet ok. Soep was ok
23 jan 2024 om 20:24 Geweldig eigenaar kwam het zelf bezorgen geweldig!